Kenmerken

Eco-save:

 

Waterbesparen met Eco-save
Door middel van een kleine instelschroef op het keramische binnenwerk kan de waterbesparing ingesteld worden. Dit symbool bij douches geeft aan dat er een waterhoeveelheidsbegrenzer is geïnstalleerd. Deze kan verwijderd worden, indien gewenst.

 

 

Temperatuurbegrenzing:

 

Veilig voor kleine vingertjes.
Tijdens de installatie kan (indien nodig) deze anti-brandwonden veiligheidsfunctie ingesteld worden zodat men niet onbedoeld te heet water krijgt. Kranen en thermostaten met dit symbool zorgen voor extra veiligheid.


 

 

Uittrekbaar:

 

Gebruiksgemak.
Met het "Pull-out systeem" kan de sproeikop tot 40 cm uit de mengkraan worden getrokken. Dit vereenvoudigt o.a. het schoonmaken van de spoelbak. Na gebruik keert de slang dankzij een eenvoudig systeem met een tegengewicht terug in de uitgangspositie.

 

Sproeistanden:

 

Veel mogelijkheden.
Dit icoontje geeft aan of de handdouche 1, 2, 3 of 5 sproeistanden heeft.

 

High Flow:

 

Van 0 tot 40 liter in 60 seconden.
Met een mengkraan met High Flow is het bad in een handomdraai gevuld. De Hydroflowcartouche maakt een debiet tot 40 liter water/minuut mogelijk..

 

 

Rub Clean:

 

Verwijder kalk gemakkelijk.
Met de rub-clean functie kan kalk eenvoudig verwijderd worden zonder gebruik van chemische middelen of het uit elkaar halen van het product. Strijk met je vinger over het rubber oppervlak van de perlator of douchekop en de kalk komt los.

 

Cold Start:

 

Bespaar op heet water.
De kraan geeft uitsluitend koud water Indien de hendel in de standaard uitgangspositie is gepositioneerd. Dit betekent dat minder heet water wordt verbruikt en is daardoor energiebesparend.