Producten uit assortiment

Damixa heeft de afgelopen jaren vele nieuwe producten ontwikkeld.

 

Regelmatig introduceren we nieuwe series en producten, wat tevens betekent dat sommige producten uit het assortiment zijn genomen. Onze producten worden zo gefabriceerd dat ze vele jaren meegaan. We streven ernaar om steeds onze producten verder te innoveren en te verbeteren.

De producten getoond via het menu aan de linkerkant van de website tonen alleen ons huidige assortiment. Als u een product zoekt dat uit het assortiment is, vindt u dit niet onder de opties Keuken en Sanitair. U moet hiervoor de zoekfunctie gebruiken, deze kunt u tevens vinden op de voorpagina.

Hier kunt u zoeken via het 5-cijferige productnummer. Als we informatie hebben in onze database zullen de resultaten worden getoond aan de rechterkant van de zoekfunctie. Als u op het resultaat klikt wordt u doorgestuurd naar de pagina met de relevante informatie. Als het mogelijk is kunt u de volgende informatie vinden over producten die uit het assortiment zijn:

- Foto van het product

- Lijntekening met maatvoering

- Explosietekening met onderdelen

- Gebruikshandleiding

- Installatiehandleiding

Als u het product niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met Damixa. U kunt dit doen door een email te sturen aan service@damixa.nl. Geeft u zoveel mogelijk kenmerken mee in uw mail zoals serienaam, artikelnummer of een foto van de kraan zelf en eventueel van het onderdeel wat u zoekt. Wij kunnen u dan informeren welke weg u dient te bewandelen om eventueel aan het gezochte onderdeel te komen.